Τετάρτη 13 Μαίου 2014

      Γεια σας ,  ελπιζω να είστε καλα , η ανοιξη εχει μπει για τα καλα και λιγο πολυ ολοι θελουμε να βγαινουμε βολτουλες αυτες τις όμορφες και ηλιόλουστες μερες , μου αρέσει παρα πολυ αυτη η εποχη . Λοιπον ο λογος της σημερινης μου αναρτησης ειναι μια καρτουλα που εφτιαξα για το ελληνικο challenge blog www.scrapsnpiecesgr.blogspot.gr.Ελπίζω να σας αρέσει!


                                   

                                     
         Ευχαριστω πολύ για τα σχολια σας!







                                             

6 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου απο οτι βλέπω την έχεις ΚΑΙ την κάρτα !!! Πολύ γλυκιά και αεράτη με τις πεταλουδίτσες που δίνουν κίνηση και χάρη !!! Μπράβο είναι πανέμορφη !!
    Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Scraps n Pieces challenge blog !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική κάρτα Κατερίνα! Λατρεύω την κίνηση που δίνουν οι πεταλούδες σου, το φιογκάκι που τις κρατάει και το άσπρο περίγραμμα...μπράβο σου! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφη καρτουλα!!! ομορφα χρωματα,ενδιαφερουσα διαταξη!!!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου και καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι πολύ όμορφη και αισιόδοξη καρτούλα μας έφτιαξες! οι πεταλούδες είναι σαν να προσπαθούν να πεταξουν! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας στο SnP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη!!!! Οι πεταλούδες τέλειες, τα χρώματα φανταστικά! Μπράβο, είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα εγω προσωπικά σε καλοσωρίζω στον κόσμο του card making ,με πολύ χαρά, μου αρέσει παρα πολυ η κάρτα σου παρα πολυ, ανυπομονώ να δω κ αλλες σου δημιουργίες! Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή