Παρασκευη 24 Απριλιου 2015!

   Γεια σας , επιτελους αναρτηση ! Μετα απο αρκετους μηνες απουσιας μου απο το blogospitaki μου επιστρεφω σιγα σιγα ! Πριν τρεισημιση μηνες περιπου γεννησα το δευτερο αγορακι μου και οπως καταλαβαινεται επρεπε καπως να βρουμε τους ρυθμους μας ! Τελος παντων τα χαρτακια μου , μου ειχανε λειψει αρκετα παντως ! Σημερα θα σας δειξω την πρωτη συνθεση που εφτιαξα με μια δικη μου φωτο για το SnP. Εμπνευση μου ο τιτλος BE ME!H προκληση μας ζηταγε να χρησιμοποιησουμε χρωματα που ζωντανευουν με το νερο!Εγω χρησιμοποιησα mist!












         Σαε ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας ! Το εκτιμω πραγματικα! Φιλακια!!!



6 σχόλια:

  1. Κατερίνα όπως σου έγραψα και στο facebook έχω μείνει πραγματικά άφωνη...ένα όνειρο η σελίδα σου! Το στήσιμο απίθανο και όλα αυτά τα πραγματάκια και τα sentiments και η 'επεξεργασία' που τους έκανες έδεσαν τέλεια με το σύνολο! τα δε χρώματα ονειρεμένα! μας είχες λείψει η αλήθεια είναι, πολύ χαιρόμαστε που επιστρέφεις σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινακι είναι ίσως η καλύτερη σου σελίδα ως τώρα!!!! Σου πάει απίστευτα αυτό το στυλ και η φωτογραφία αναδεικνύεται περιτριγυρισμένη από όλα τα υπέροχα διακοσμητικά σου!!! Τη λάτρεψα!!! Εύχομαι να σε βλέπουμε πιο συχνά!!! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την Κατερίνα !!!! Λατρεύω....να το ξαναπώ... Λατρέυω τη σελίδα σου τελεία και παύλα .- Πολύ χάρηκα που έπαιξες, ξέρω ποσο δύσκολο είναι να βρεις χρόνο οταν έχεις ένα τοσο μικρό μωράκι!! Ευχομαι οι ρυθμοί να μπουν σε μια σειρά και σιγά σιγά να επιστρέψεις και συ σε όσα σε ξεκουράζουν και σε ανανεώνουν !! Πάρα πολλα φιλιά σου στέλνω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς μας ήρθες, Κατερίνα!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πάλι τόσο όμορφα πράγματα από σένα, όπως αυτή η σελίδα!! Σου πάει το στυλ αυτό! Να σαι καλά και να χαίρεσαι το μωράκι σου και το πρώτο παιδάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι καταπληκτική σελίδα!!!! Εμεινα! Λατρεύω τις δημιουργίες σου ούτως ή άλλως αλλά αυτή νομίζω πρέπει να είναι η καλύτερή σου που έχω δει! Μπράβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικό background, υπέροχη δουλειά! Μου αρέσει πολύ το στυλ σου! Μπ[ράβο, ελπίζω να βλέπουμε δημιουργίες σου πιο συχνά από δω και πέρα! Ευχαριστούμε για την υπέροχη συμμετοχή στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή